Otrendig julkalender

32263457968_40a29dd767_o.jpg

En julkalender i bloggformat med inredning som tema, varför inte? Det finns få saker som är så intressanta som människors relation till stil och inredning. Och då menar jag den riktiga relationen, den som uppenbarar sig när man börjar skrapa på ytan. Vad minns man egentligen från sin barndom allra mest, vad är betydelsefullt i ens hem och vart har tallrikarna sin plats och varför?

Och nu är det så här att för flera år sedan gjorde supergrymma Emily Dahl en julkalender där varje inlägg inleddes med ”Berätta om”. Något liknande och lika roligt har vi inte sett sedan dess så vi bestämde oss för att göra en egen variant med inredning som tema.

Man kan vara med via Instagram och blogg men tagga gärna era inlägg med #otrendigjulkalender18 (så att vi inte missar) eller lämna en kommentar i bloggen, så vi kan dela vidare era inlägg. Hoppas ni vill vara med!

Första luckan handlar om vad eller vem som inspirerar en och för mig är det just nu ett par olika personer som arbetar med färg och liv i sin inredning. Här kommer ett par av dem

Christin som myntat det vettiga uttrycket piffa stöket
Céline Hallas som vågar måla väggarna i färg.
Sarah
med det rutiga golvet och den rosa hallen.
Ebba som fyller sitt hem med vackra detaljer och tidlös inredning.
Trine med det rosa bordet och den extremt goda smaken vad gäller väggkonst.

/ Sandra

31195439417_ba62c8089d_o.jpg
31195439447_be83c890cd_o.jpg
45410744344_eec0a2dcdd_o.jpg
Sandra BergströmComment